Vyhľadávanie


Kontakt

Ján Štark
Chalúpkova 7
942 01 Šurany

+421 904 624 384

E-mail: stark.janko@gmail.com

"Sezóna 2019"

10.06.2019 15:53

 

WEEKENDOVSKÁ "SEZÓNA 2019"

Do „Sezóny 2019“ vstupuje kapela WEEKEND v novom zložení, v rámci ktorého bude naša produkcia tradičnej country muziky, „Muziky pre Vaše uši“  obohatená o krásny zvuk hudobných nástrojov banja a el. gitary v podaní Reného Čmaradu a klávesov v podaní Richarda Krivaneka.

René Čmarada                           

 

 

Rozlúčili sa s nami Bálint Fesetö (mandolína) Július Kálnai (harmonika), ktorým týmto ďakujeme za úspešnú spoluprácu, ich doterajší prínos k produkcii kapely WEEKEND a do budúcna im prajeme veľa úspechov tak v živote, ako i na hudobnej scéne.

 

  Dňa 21.05.2019 sa kapela Weekend so smútkom a bolesťou v srdci rozlúčila so svojím členom, úžasným muzikantom, spevákom a priateľom Robkom Czingelom, ktorý nás dňa 16.5.2019 vo večerných hodinách navždy opustil a odišiel do hudobného neba.  Robko,  Tvoje struny a Tvoj hlas budú znieť v našich srdciach stále, nezabudneme!

    A čo nás v „Sezóne 2019“ čaká? Množstvo super akcií, niektoré už máme síce za sebou, ale zanechali v nás super pocity z dobrej muziky a skvelý pocit, že sme mohli urobiť radosť a rozžiariť iskričky v očiach handicapovaných detí a dospelých v rámci Benefičného koncertu pri príležitosti „Dňa detí“ pre Regionálne edukačno-sociálne centrum Nove Zámky, Združenie na pomoc ľudom s mentálnym postihnutím, Domov sociálnych služieb a Centrum pre deti a dospelých postihnutých autizmom. Tak ako po minulé roky, ani túto sezónu nebudú chýbať už tradičné koncerty a vystúpenia vo Vrábľoch, Leviciach, Šuranoch, Štúrove, Piešťanoch, Bardejove a množstve iných miest, na ktoré sa tešíme, avšak najviac sa tešíme na Vás a Vašu stálu priazeň.