Vyhľadávanie


Kontakt

Ján Štark
Chalúpkova 7
942 01 Šurany

+421 904 624 384

E-mail: stark.janko@gmail.com

„Ďalšia úspešná sezóna za nami“

23.11.2019 18:55

 

   Koniec „Sezóny 2019“ sa nekompromisne blíži, a keď sa obzrieme späť, musíme skonštatovať, že vôbec nebola ľahká a bola plná zmien. Ako sme už spomínali v článku „Sezóna 2019“, zmenilo sa hudobné obsadenie kapely, po vlastnej línii sa vybrali Július Kálnay (harmonika) a Bálint Fesető (mandolína). Príjemnou zmenou bolo, že sme medzi sebou mohli privítať nových členov Richarda Krivaneka (klávesy) a Reného Čmaradu (banjo, el.gitara).

                             

 

  Najťažšou zmenou však bol odchod nášho gitaristu Robka Czingela, ktorý nás 16.mája 2019 navždy opustil, vystúpil do hudobného neba a navždy ostane v našich srdciach.

     

 

Veľkou radosťou a sladkou odmenou nášho úsilia, zrkadlom našej snahy, lásky k hudbe, je okrem Vašej priazne a Vášho potlesku, oficiálne CD kapely WEEKEND „COUNTRY EXPRESS“, ktoré v novembri 2019 uzrelo svetlo sveta z dielne hudobného štúdia LEON ART - Milan Hersteka Bardejov a  vydavateľstva VIDEOROHAĽ, Bardejov. Vydané CD je zvečnením 17 skvelých country skladieb v našom podaní a je zároveň pamiatkou na nášho Robiho.  Vzhľadom k tomu, že už je sychravé počasie a sezóna 2019 sa chýli ku koncu, rozhodli sme sa, že krst CD bude akýmsi oficiálnym začiatkom novej sezóny, „Sezóny 2020“. O konkrétnom dátume Vás budeme včas informovať. Úpútavka k CD je k dispozícii na:                                  

https://www.youtube.com/watch?v=FFqHjrQoDoY&feature=share&fbclid=IwAR11mehFXHkRvPqDw4wc9m0_rIiB8BK8dXxYqZa0CjSb8d20BgtKCG2dua8

   CD bude k zakúpeniu dostupné na našich akciách, formou osobného odberu a v prípade Vášho záujmu je potrebné nás kontaktovať cez webovú stránku, prípadne facebookovú stránku, alebo písať na e-mail: stark.janko@gmail.com

                                                                                               Poslednou a príjemnou zmenou končiacej sa„Sezóny 2019“ je príchod nového člena Dušana Čvirika a s ním k nám prichádzajú nové vokály, spev, akustická gitara a super „parťák“ do voza i do koča, a týmto ho medzi sebou srdečne vítame.

 

 Čo dodať na záver?

    Odohrali sme veľké množstvo koncertov, akcií, benefícií, z ktorých niektoré sú už pre nás tradíciou, a na ktorých sa nepochybne s niektorými z Vás opätovne vídame a čo je hlavné, že nám stále zachovávate svoju priazeň. Vaša priazeň dáva zmysel nášmu úsiliu, posúva nás vpred a je pre nás výzvou stále na sebe pracovať a aj do novej „Sezóny 2020“ Vám naďalej prinášať radosť a potešenie z dobrej country muziky, ktorú hráme predovšetkým od srdca a pre Vás. 

                                                                                                                              

                                                                                                                                     Kapela „Weekend“

 

                                                                                      

 

 

 

Novinky

V tejto rubrike nie sú žiadne články.